najbolja ulja italije

Čudotvorna metoda - mućkanje ekstra devičanskog maslinovog ulja

Čudotvorna metoda - mućkanje ekstra devičanskog maslinovog ulja

Ekstra devičansko maslinovo ulje je i hrana i lek. Nebrojeno mnogo načina je kako maksimalno iskoristiti njegova dragocena svojstva kao prirodni lek. Nauka je otišla korak dalje i predstavila još jednu metodu kako da uz ovo „tečno zlato“ obezbedite sebi siguran put do zdravlja.  Naime, na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa, predstavljen je ovaj, za mnoge neobičan, postupak lečenja prirodom. Ukoliko imate problema sa čirom na želucu, trombozom, artrozom, kardiovaskularnim i nervnim oboljenjima, pa i težim bolestima, kao što su tumor i upala mozga, pravo je vreme da isprobate ovu jednostavnu, ali veoma efikasnu metodu – jutarnje mućkanje ekstra devičanskog maslinovog ulja. Čak i ako samo patite od glavobolje ili zubobolje, mućkanje uveliko može pomoći.

Dovoljno je da svako jutro u ustima lagano promućkate jednu kašiku ekstra devičanskog maslinovog ulja, oko 20-ak minuta. Na ovaj način, toksične materije eliminišu se iz organizma i tako se jača imunitet. Na duže staze, ova metoda pomaže organizmu da dosegne nivo kada se sam može izboriti s raznim bolestima.

Da ste ovu metodu sproveli kako treba, tečnost koju ćete ispljunuti treba da bude bela. Takva tečnost puna je toksina i štetnih bakterija. Nakon toga usta treba isprati toplom vodom i zube oprati na uobičajen način.

Najbolje vreme za ovaj ritual je ujutru pre doručka. Postupak možete ponavljati tri puta dnevno, ali uvek pre jela, na prazan želudac. Terapiju sprovodite onoliko vremena koliko je potrebno da tegobe nestanu. Ukoliko je u pitanju akutno oboljenje, dovoljno je četiri dana, a ako se radi o hroničnim bolestima, preporučeno je da se terapija sprovodi do godinu i po dana.

Terapija mućkanjem ekstra devičanskog maslinovog ulja ima i svoj estetski doprinos. Naime, zubi postaju belji, kvalitetniji, a naročito se ova metoda preporučuje osobama koje pate od paradentoze.

 


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt