najbolja ulja italije

Dve maske sa maslinovim uljem protiv peruti

Dve maske sa maslinovim uljem protiv peruti

 

Perut je problem sa kojim se veliki deo stanovništva susretne bar jednom u toku života, pogotovo u prelaznim godišnjim dobima. Može se javiti u bilo koje doba života i pored toga što nema značajne posledice na zdravlje, estetski problem je taj zbog kojih se mnogi priklanjaju raznim preparatima i tretmanima, kako bi ga se oslobodili.  
 

Prirodan način za rešavanje masnih, žućkasto-beličastih ljuspica, koje prvo primetimo na ramenima i odeći, pokazao se veoma delotvornim. U nastavku donosimo masku na bazi maslinovog ulja koja vam može pomoći da se oslobodite peruti vrlo brzo.

 

 

Recept 1

Za ovu prirodnu masku kojom ćete se na jednostavan način osloboditi peruti potrebno vam je:

•    1 kašika Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja
•    1 kašika meda
•    4 kašike izrendanog crnog luka

Sve sastojke dobro sjediniti, naneti na kosu i teme glave i ostaviti da odstoji sat vremena, pa nakon toga oprati kosu. Masku možete koristiti dva do tri puta nedeljno.

Recept 2

Potrebno je:

•    ½ limuna
•    1 kašika Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja
•    1 kašika ricinusovog ulja

Sok od limuna pomešajte s uljima i nanesite na kosu, pola sata pre nego što ćete je oprati.
Ovu prirodnu masku možete upotrebljavati dva do tri puta nedeljno.

 


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt