najbolja ulja italije

Kesadilja sa tunjevinom

Kesadilja sa tunjevinom

Jelo kao poručeno za one koji ne žele da provode previše vremena u kuhinji, a žele da ispadnu vrhunski šefovi.

Sastojci:

2 konzerve Il Capitano tunjevine

1/4 šolje majoneza

1/4 šolje sosa od paradajza, luka i ljutih papričica

6 tortilja

3/4 šolje rendanog kačkavalja

Priprema:

Pomešajte tunjevinu, majonez i sos. Tri tortilje premažite ovom mešavinom, pospite kačkavalj i odozgo poklopite ostalim tortiljama. Blago podmažite tiganj i propržite kesadilje, jednu po jednu, dok ne dobiju boju. Okrenute i pecite i sa druge strane, kako bi se kačkavalj dobro istopio.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt