najbolja ulja italije

Pasta sa Pronto Parmigiano Reggiano sirom i peršunom

Pasta sa Pronto Parmigiano Reggiano sirom i peršunom

Savršen dokaz da Italijani i sa tri sastojka mogu da naprave čudo od jela.

Sastojci:

400 g Rummo paste po želji

200 g Pronto Parmigiano Reggiano sira

veza peršuna

so

kašika maslaca

Priprema:

Pastu skuvajte, a kada je testenina gotova, procedite je i pomešajte sa maslacem koji će se istopiti od topline testenine. Obilno je pospite rendanim parmezanom, a pre serviranja dodajte iseckani peršun i promešajte.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt