najbolja ulja italije

Punjena jaja

Punjena jaja

Ukoliko vam preostanu uskršnja jaja, evo našeg predloga kako da ih iskoristite.

10 kuvanih jaja 

50 g pršute

1 kašičica senfa

malo Ybarra ekstra devičanskog maslinovog ulja

malo soli

400 ml kisele pavlake    

200 g majoneza

Priprema:

Kuvana jaja presecite po dužini na pola i izvadite žumanca. Ispasirajte ih i dodajte senf, majonez, pavlaku, potom ih posolite i na kraju dodajte pršutu, sitno naseckanu. Ovom smesom punite polovine belanaca.

Dekorišite povrćem po želji.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt