najbolja ulja italije

Salata od tunjevine i belog pasulja

Salata od tunjevine i belog pasulja

Obrok koji se lako i brzo može pripremiti, prava proteinska bomba.

Sastojci:

3 kašike Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja (možete poručiti OVDE)

2 čena belog luka

3 kašike limunovog soka

2 kašičice ruzmarina

425 g Il Capitano beli pasulj belog pasulja (možete poručiti OVDE)

2 paradajza

1/3 šolje peršuna

340 g La Perla tunjevine (možete poručiti OVDE)

 

Priprema:

Pomešajte ekstra devičansko maslinovo ulje, limun, beli luk i ruzmarin u činiji. Dodajte pasulj, paradajz iseckan na komade i peršun i pomešajte ih sve zajedno. U salatu lagano umešajte tunjevinu. Služite prohlađeno.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt