najbolja ulja italije

Salata sa šampinjonima i kiselim povrćem

Salata sa šampinjonima i kiselim povrćem

Salata koja će vam dati dovoljno energije za jesenje dane.

Ssatojci:

300 g La Perla šampinjona

 600 g kiselog kupusa

400 g kiselih krastavaca

100 g crnog luka

100 g Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja

30 g Azucar Demero smeđeg šećera

Priprema:

Kisele krastavce isecite na kriške, pomešajte sa iseckanim kupusom, sitno iseckanim lukom i na listiće iseckanim šampinjonima. Začinite ekstra devičanskim maslinovim uljem i smeđim šećerom. Čuvajte u staklenim teglicama, na mračnom i hladnom mestu.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt