najbolja ulja italije

Mutti pasirani paradajz u briku - omiljeni dodatak jelima

Mutti pasirani paradajz u briku - omiljeni dodatak jelima

Stigao je period kada polako prelazimo na zimnicu i malo nezdraviju hranu. Većina nas uglavnom priprema tople čorbe i testenine, pice... Za one koji obožavaju dodatak paradajza u skoro svako jelo, a biraju da to bude i kvalitetno i ukusno, tu je Mutti pasirani paradajz u briku od 500ml.

Sasvim dovoljna gramaža i praktično pakovanje biće vam prijatelj tokom zimskih dana, iz razloga što su svi Mutti proizvodi rezultat stroge selekcije italijanskog paradajza, pripremljena tako da se očuva originalna svežina i kvalitet. Mutti Passata je potpuno prirodan proizvod homogene teksture, bez semenki i zelenih delova paradajza i da bi se sačuvala sva prirodna svojstva, pakuje se u brick-u. Sto posto prirodna, Passata je spoj samo paradajza – 99,5% i 0,5% soli, bez hemijskih dodataka, konzervansa, bez aditiva, glutena i veštačkih boja. Idealan je izbor prilikom pripreme čorbe i paste, mada ga možete koristiti i za pizzu.

Poznato je da je paradajz jako važan u ishrani i da je čuvar zdravlja i mladosti, zahvaljujući likopenu i vitaminu C koji sadrži i koji je posebno važan u ovo doba godine jer čuva imunitet. S obzirom da je Mutti Passata napravljen od najkvalitetnijeg italijanskog paradajza, tako će se i njegov ukus razlikovati od ostalih. Paradajz je osnova mediteranske kuhinje, što zbog zdravlja, što zbog ukusa koji je omiljen mnogima, pa i zbog toga što se odlično slaže sa skoro svim jelima. Kao pasiran je najpraktičniji, iz razloga što ga možete stavljati u sve, a pošto je vreme virusa i potrebno je unositi što više tečne hrane, neka vam se uvek nađe u kuhinji za brzu i ukusnu čorbu. Dočekajte zimu bez straha za zdravlje uz Mutti pasirani paradajz!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt