najbolja ulja italije

Nije teško biti sjajan kuvar uz Mutti pizza sos!

Nije teško biti sjajan kuvar uz Mutti pizza sos!

Ako ste ljubitelj prave italijanske pizze i uopšteno njihove kuhinje i ako volite da pripremate testenine, Mutti pizza sos 400g je savršen sastojak. On je kremaste, kompaktne teksture i bogatog ukusa paradajza. Može se koristiti čak i razređen, neće izgubiti svoj ukus.

Napravljen je isključivo od italijanskog kvalitetnog paradajza i daće svakom jelu savršen ukus. Mutti pizza sos je jedinstven na tržištu zbog toga što sadrži samo italijanski paradajz sa malo soli.

Mutti proizvodi su poznati po tome što su jarko crvene boje, prerađeni tako da u njima nema nikakvih zelenih delova i ne gube ni miris ni ukus, bez ikakvih dodataka konzervanasa, aditiva, glutena i veštačkih boja i zato je brend broj 1 u Italiji.

Kada želite pravi ukus Italijanske kuhinje i da za vaše goste pripremite savršene špagete, ovaj sos je sjajna kombinacija uz mocarelu ili sir po vašem ukusu! Za pravu, kvalitetnu pizzu potreban je i kvalitetan sos, kao jedan od najvažnijih sastojaka, a ako ste osoba koja bira isključivo kvalitet, sa Mutti pizza sosom nećete pogrešiti jer ukus i zdravlje su zagarantovani! Paradajz je odličan izvor vitamina A i C i antioksidansi koji se nalaze u njemu deluju čak i nakon kuvanja, tačnije, kuvanje ih čini još jačim!

Oslobodite svoje kulinarske veštine uz Mutti pizza sos i obradujte voljenu osobu, pripremite joj romantičnu večeru. Špagete sa ovim sosom su odlična kombinacija uz kvalitetno vino. Likopen, koji sadrži ovaj sos, smanjuje loš holesterol, pa eto još jednog razloga da ga uvek imate u kuhinji. Takođe, smanjuje i opasnost od srčanih bolesti i što je jako važno, ne sadrži gluten, a ni šećer, što je pogodno za ishranu dijabetičara. Uz ovaj sos, imaćete puno ideja za pripremanje hrane. Kuvanje će vam postati zabava uz Mutti pizza sos!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt