najbolja ulja italije

Prijatelj u vrelim danima – Mutti pasata

Prijatelj u vrelim danima – Mutti pasata

Zbog vrelih junskih dana koji su pred nama, za sve one koji u ovom periodu sve manje vremena provode u kuhinji i čekaju da prođe najveća temperatura da bi nešto spremili na brzinu, jedna od sjajnih ideja je pasirani paradajz. Iz razloga što se vrlo lako sprema i možete pustiti mašti na volju kada su kulinarske sposobnosti u pitanju, spremanje hrane vam neće predstavljati problem.

Delikatni pasirani paradajz koji je dobijen jedinstvenim hladnim postupkom mlevenja je sjajan za vrele dane. Jarko crvene prirodne boje, guste teksture, slatkastog ukusa, bez semenki i ljuski paradajza, bez ikakvih veštačkih dodataka, Mutti pasata je jedinstvenog kvaliteta na italijanskom tržištu. Pakuje se u staklenoj boci i čuva u frižideru kako bi se očuvao kvalitet.

Pošto je u toplim danima preporučljivo preferirati kuvanu hranu, Mutti pasata je odličan izbor zbog toga što se može kombinovati uz skoro svako jelo. Može se koristiti u kuvanju čorbi i kao dodatak  jelima. Za sve one koji vode računa o svom zdravlju i pažljivo biraju samo prirodno, Mutti pasata je rezultat stroge selekcije najkvalitetnijeg paradajza, 100 posto prirodna, bez ikakvih veštačkih boja i konzervanasa, aditiva i glutena.

S obzirom da prilikom kuvanja predstavlja bolji izvor likopena nego svež paradajz, tako ga naš organizam može bolje iskoristiti. Ukus svakog obroka uz ovaj zdrav dodatak biće lepši i kvalitetniji i spremanje hrane vam neće biti naporno.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt