najbolja ulja italije

Zanimljivosti

 • Vitki i u jesenjim danima uz Rummo Farfalle Bio Integrale

  Vitki i u jesenjim danima uz Rummo Farfalle Bio Integrale

  25.09.2018.

  Kažu da je testenina čist užitak u ishrani, a ako izaberete onu pravu, može biti čak i deo zdrave ishrane. Zvuči neverovatno, ali tako je. Osim što je zdrava i ukusna, jedna od najkvalitetnijih testenina je Rummo Farfalle Bio Integrale no.85 od 500g.

  Opširnije
 • Il Capitano skuša filet u ulju hansa – neka jesen počne zdravo

  Il Capitano skuša filet u ulju hansa – neka jesen počne zdravo

  22.09.2018.

  Kako je leto sve bliže kraju, dani sve kraći i miris jeseni polako počinje da se širi, tako je i pripremanje zimnice odavno počelo. Za sve one koji strahuju od toga što će boravak u zatvorenom prostoru biti sve češći i hrana sve nezdravija, tu je namirnica koja je dostupna tokom cele godine, a važi za jednu od najzdravijih, IL Capitano skuša filet u ulju hansa od 170g.

  Opširnije
 • Roskon atlantska sardina u povrću - za zdrav početak dana

  Roskon atlantska sardina u povrću - za zdrav početak dana

  18.09.2018.

  Kada kažu da sardinu treba jesti što češće, nije bez razloga. Ova namirnica sadrži toliko dobrih materija da vas može zaštititi od mnogih oboljenja, a posebno ako se uz to doda i povrće. Jedna od najkvalitetnijih sardina je Roskon-atlantska sardina u povrću od 230g.

  Opširnije
 • IL Capitano haringa filet u ulju hansa - zdravlje u tanjiru

  IL Capitano haringa filet u ulju hansa - zdravlje u tanjiru

  08.09.2018.

  Haringa je jedna od najrasprostranjenijih vrsta ribe na svetu i već godinama je deo velikih kuhinja, poput ruske i mediteranske. Ako ste osoba koja uvek bira zdrav i ukusan obrok istovremeno, najbolji izbor je IL Capitano haringa filet u biljnom ulju.

  Opširnije
 • IL Capitano rezani šampinjoni –šampioni u ishrani

  IL Capitano rezani šampinjoni –šampioni u ishrani

  04.09.2018.

  Pečurke imaju dugu tradiciju primene u ljudskoj ishrani. Vremenom su otkrivane razne vrste i njihova različita svojstva. Milenijumima unazad se prikupljaju i upotrebljavaju u ishrani, a jedna od najpopularnijih vrsta su šampinjoni.

  Opširnije
 • Rummo Fusilli - ukusan obrok koji štedi vreme

  Rummo Fusilli - ukusan obrok koji štedi vreme

  01.09.2018.

  Gurmani i ljubitelji testenina koji obožavaju da eksperimentišu u kuhinji i koji uvek vole da jedu u društvu, a biraju i kvalitet, sada mogu da uživaju u Rummo Fusilli no.48 od 3000g. Vrhunske italijanske testenine napravljene su jedinstvenom ekskluzivnom metodom Lenta Lavoracione, koja podrazumeva dugotrajni proces pripreme koji čuva sve najbolje iz premium durum pšenice.

  Opširnije
 • IL Capitano tunjevina sa kukuruzom - dva moćna antioksidansa

  IL Capitano tunjevina sa kukuruzom - dva moćna antioksidansa

  21.08.2018.

  Kada za tople dane biramo namirnice koje su bogate antioksidantima, uglavnom pomislimo na voće i povrće, ali i žitarice su bogate antioksidantima, posebno kukuruz! Sada zamislite tek kakva je „bomba vitamina“ u kombinaciji sa tunjevinom.

  Opširnije
 • Ukus Sicilije uz IL Capitano sicilijansku salatu sa skušom

  Ukus Sicilije uz IL Capitano sicilijansku salatu sa skušom

  04.08.2018.

  Ako ste osoba koja preferira salate, posebno u vrelim letnjim danima, a birate zdravlje i kvalitet, tu je IL Capitano sicilijanska salata sa skušom od 115g.

  Opširnije
 • Rummo Penne bez glutena – uživajte u svakom obroku

  Rummo Penne bez glutena – uživajte u svakom obroku

  31.07.2018.

  Trenutno je u svetu najpopularnija ishrana bez glutena. Ova ishrana je od lekara i nutricionista kreirana za osobe netolerantne na gluten, ali se pokazala i kao odlična za osobe koje žele da smršaju i hrane se zdravo. Ova ishrana je takođe odlična i za pročišćavanje organizma, pa se preporučuje i onima koji su potpuno zdravi.

  Opširnije
 • IL Capitano napuljska salata sa skušom za savršen početak dana

  IL Capitano napuljska salata sa skušom za savršen početak dana

  28.07.2018.

  Ako ste među onima koji obožavaju salate, posebno u letnjem periodu, a volite da eksperimentišete, pravi izbor je IL Capitano Napuljska salata sa skušom od 115g. Zbog čega baš ona?

  Opširnije
logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt