najbolja ulja italije

Carapelli delicato - najcenjeniji dodatak mediteranske kuhinje

Carapelli delicato - najcenjeniji dodatak mediteranske kuhinje

Predstavljamo vam namirnicu koja obara sve rekorde kad je zdravlje u pitanju i koja je jedna od najvažnijih i najcenjenijih dodataka svake mediteranske kuhinje - Carapelli delicato iz serije Frantolio.
Tajna blagotvornosti ovog maslinovog ulja krije se u sastavu nezasićenih masnoća. Sadrži 80 posto oleinske i 10 posto linoleinske kiseline koje su poznate kao zaštitnici srca. Uz to, sadrži i antioksidanse, tokoferole i vitamine E i K koji podižu štit protiv slobodnih radikala. Ovo tečno zlato sprečava pojavu gastritisa, olakšava varenje, štiti jetru i ima blagotvorno dejstvo na rast i razvoj dece.
Važne činjenice o ovom maslinovom ulju su – nema holesterola, nema glutena i soli, sadrži veliku količinu vitamina E koji je važan za naš organizam. Neka vam svaka trpeza bude prijatna uz Carapelli maslinovo ulje!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt