najbolja ulja italije

Carapelli Oro Verde – idealan poklon za predstojeće slave

Carapelli Oro Verde – idealan poklon za predstojeće slave

Ako za sebe želite samo najbolje, zašto to ne biste želeli i svojim najdražima i poklonili im bocu zdravlja? Sezona slava i praznika je u toku, a verujemo da će svakoga obradovati boca kvalitetnog i elegantnog Carapelli Oro Verde ekstra devičanskog maslinovog ulja, umesto standardnog pića koje poklanjamo svake godine.

Ekstra devičansko maslinovo ulje oduvek je bilo izvor zdravlja i lepote. Sa pojavom novih informacija i pristupačnošću mnogih proizvoda, ljudi se sve više priklanjaju zdravim navikama u ishrani, menjajući proizvode štetnih karakteristika njihovim kvalitetnijim varijantama.

Istraživanja pokazuju da je ekstra devičansko sve traženije ulje, kojem se ukazuje potpuno poverenje. Zahvaljujući prepoznatljivom ukusu i mirisnoj noti, kao i bogatim nutritivnim i lekovitim osobinama, ovo ulje spada u kategoriju najcenjenijih i najpoznatijih ulja. Pre svega, poseduje antikancerogeno dejstvo, preventivno deluje na kardiovaskularne bolesti, neupitna mu je uloga kod sprečavanja dijabetesa. Svako ko vodi računa o dobrom izgledu trebalo bi ovo ulje što više da konzumira, jer ga stručnjaci kao najbolje sredstvo pri uništavanju štetnih masnoća i uklanjanju stomačnih naslaga.

Ono što posebno izdvaja ovo ulje kao, pre svega vrhunski nutritivni proizvod a potom i poklon, je njegov inovativni dizajn. Opremljen dozerom sa perfektnom preciznošću za celokupan doživljaj i uživanje, specijalno zatamnjena boca koja štiti od UV zračenja, uz maksimalno očuvanje boje, ukusa i arome - dovoljan je razlog da ga izaberete. S  druge strane, Oro verde donosi savršenu aromu sveže masline uz notu jabuke i artičoke, kao i svež i orašast ukus. Carapelli maslinovo ulje, koje potiče upravo iz sunčanih toskanskih predela, svojom tradicijom i originalnom recepturom izrade garantuje vrhunski kvalitet i užitak. Uverite i druge u to i poklonite im ovaj izvor zdravlja i lepote.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt