najbolja ulja italije

Čokoladni pokloni – najveća uskršnja radost

Čokoladni pokloni – najveća uskršnja radost

Šta je to na šta prvo pomislimo kada imamo jako naporan dan, kada smo umorni i neraspoloženi? Šta je to što je najefikasnije za otklanjanje depresije i vraćanje energije? Pogađate, to je najpopularniji slatkiš – njeno veličanstvo, čokolada!

Većina misli da je čokolada loša po zdravlje i zato je se odriču. Dokazano je suprotno! Svi oni koji obožavaju ovu poslasticu moći će da uživaju u njenom fantastičnom ukusu. Čokolade koje sadrže 70 posto kakaa, podstiču mozak i kardiovaskularni sistem, povećavajući protok krvi i smanjujući upale. Takođe, utiču na pamćenje, raspoloženje i stres jer čokolada sadrži supstancu koja povoljno utiče na naš mozak i luči „hormon sreće“.  Svima je poznato da je čokoladni poklon mnogima omiljen i da je neizostavan deo svakog slavlja, rođendana i drugih svečanosti. Pošto se bliže uskršnji praznici, vreme je da odaberete svoju omiljenu i poklonite je voljenoj osobi i dragim ljudima.

Čokolada je dar koji uvek iznenadi i obraduje, kako decu tako i odrasle. Dar ljubavi, pažnje i prijateljstva budi opuštanje, osećaj udobnosti i radosti. Kada dobijete čokoladu od nekog koga privlačite, to je znak da želi početak . Vaš čokoladni poklon treba da bude u pravo vreme, kvalitetan i ne previše jeftin. Zato su Loacker čokolade među najpopularnijim. Zašto baš Loacker?

Italijanski kvalitet je poznat svuda u svetu, kako u restoranima, tako i kada su čokolade u pitanju. Loacker je brend broj 1 u Italiji, svetski lider u proizvodnji čokoladnih poslastica i međunarodno poznat brend, koji je tražen u više od 80 zemalja! Prvo pravilo ove kompanije je identičan kvalitet i dizajn za svako tržište. Loacker proizvodi su prepoznatljivi svuda, na prvi pogled, prvo po ambalaži, a zatim po neuporedivom, svežem ukusu. Sve Loacker poslastice su jedinstvene i prepoznatljive iz razloga što se Loacker proizvodnja nalazi u srcu italijanskih Alpi, u jedinstvenom Eco Friendly okruženju. Svi proizvodi predstavljaju vrhunske poslastice koje ne sadrže masti, veštačke arome, konzervanse niti bilo koji GMO sastojak, samo najkvalitetnije prirodne sastojke, čija su postojbina zeleni pašnjaci, bistri prirodni izvori i svež planinski vazduh sa Alpa, koje u Loacker poslastice, tradicionalno i sa umećem kombinuju vrsni stručnjaci. Zbog toga, kada birate poklon za drage ljude, neka to bude kvalitet i originalnost. Ne morate imati poseban razlog za to, dovoljno je da odaberete bilo koji proizvod i ulepšate dan nekome. Osmeh je zagarantovan.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt