najbolja ulja italije

IL Capitano šećerac, omiljen sastojak svake salate

IL Capitano šećerac, omiljen sastojak svake salate

Jedno od nama omiljenog povrća koje neki vole čak i kao poslasticu je svakako, kukuruz šećerac. Retko ko ga ne voli, a njegova namena je višestruka. Počevši od toga da je jako zdrav za konzumiranje, može se jesti u bilo koje doba godine, čak i van sezone.

Za zdravlje, za one koji drže dijetu, pa i za one koji vole da eksperimentišu u kuhinji, tu je IL Capitano kukuruz u zrnu šećerac od 425ml. Zašto ga treba konzumirati?

Prvenstveno jer je bogat vlaknima i vitaminom B, koji su organizmu potrebni zbog zdrave kože, posebno u ovo doba godine. Antioksidansi koje sadrži šećerac se povećavaju kada kukuruz omekša, tako da mu kuvanje ne šteti, naprotiv. Kukuruz čuva zdrav vid, a i za one koji drže dijetu, ima i korisna dijetalna vlakna.

Kao preporuka za vrele dane je baš IL Capitano zbog praktičnog pakovanja od 425 ml, idealan kao kombinacija uz pavlaku i rashađene krastavce, osvežiće vaš organizam i dati mu prirodnu detoksikaciju.

Krenite u novi sunčan dan uz kombinaciju šećerca i tunjevine, lak i prijatan, a obrok koji će vas zasititi i dati potrebne vitamine. Šećerac je praktičan i ide u kombinaciji sa bilo kojim povrćem, a može se ubaciti i u testenine, kao na primer, u ukusne tortilje ili u vegeterijanske lazanje.

Goste i prijatelje koji vam dolaze u posetu, možete počastiti sa polpetama od kukuruza i tune sa umakom od jogurta, idelano za rashlađivanje. A ako idete na put ili odmor, neka vam se nađe u torbi, za pauzu i obrok koji će vas osvežiti i zasititi.

Neka vam IL Capitano šećerac bude glavni sastojak u svakom obroku i salati. Prijatno!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt