najbolja ulja italije

Integralne testenine, ukusne i zdrave!

Integralne testenine, ukusne i zdrave!

Već je poznato da Italijani važe za jednu od najzdravijih nacija, sa dugim životnim vekom, iz razloga što su njihovi proizvodi pravljenji od samo i isključivo zdravih sastojaka.

Poznati su po izvanrednim testeninama kojima retko ko može odoleti. Njihovi kuvari se više oslanjaju na kvalitet sastojaka nego na sam način pripremanja hrane. Pasta je jedna od veoma dobro poznatih sastojaka italijanske kuhinje i ima je u raznim oblicima. Reč „pasta“ se koristi kada je ona glavni sastojak jela.

U poslednje vreme, jako je popularna integralna pasta, zbog toga što je ona mnogo zdravija od obične. Ako dočekujete goste, a nemate puno vremena za pripremu gozbe, integralna Rummo testenina je dobra ideja. Razlog je taj što se vrlo lako priprema, zdrava je i može da se kombinuje sa raznim sosevima. Pošto većina u ovo doba godine vodi računa o kilaži, priprema omiljenih jela nikad nije bila jednostavnija, a i za one koji vode računa o zdravlju, imamo lepe vesti – Rummo integralne italijanske testenine napravljene su jedinstvenom metodom, koja podrazumeva dugotrajni proces pripreme, koji čuva sve najbolje iz premium durum pšenice.

Rummo integralna testenina dobija se samo od celog zrna organske pšenice i potpuno je zdrava, tako da možete uživati u zdravom i ukusnom obroku i pripremati ga sa uživanjem jer je ova testenina bogata vlaknima i namenjena onima koji se zdravo hrane, a u isto vreme ne moraju da se odreknu omiljenog jela.

Uz dodatak sosa po želji i začina po ukusu, Rummo integralne testenine biće sjajan obrok za vas i vaše prijatelje! Ukusno i zdravo u isto vreme.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt