najbolja ulja italije

Loacker Gran Pasticceria Noisette – italijanska kraljica poslastica

Loacker Gran Pasticceria Noisette – italijanska kraljica poslastica

Kada u vreme praznika i slavlja želite da svoje najdraže obradujete poklonima i najlepšim poslasticama, uvek izaberite ukusno, a kvalitetno. Od sada ne morate ići u Italiju da biste kupili pravi italijanski kvalitetan slatkiš. Loacker Gran Pasticceria, brend broj  u Italiji, dostupna je i na našem tržištu! Poručite je OVDE.

Najfiniji hrskavi vafl, preliven najkvalitetnijom kremastom mlečnom čokoladom, bez dodatnih masti i punjen kremom od pravih napuljskih lešnika, osim što je delikatnog ukusa, sasvim je prirodan! Šta to znači? Loacker proizvodnja nalazi se u srcu italijanskih Alpa, u jedinstvenom Eco Friendly okruženju i ovi proizvodi predstavljaju vrhunske poslastice koje ne sadrže masti, veštačke arome, konzervanse, niti bilo koji GMO sastojak. Sadrže samo prirodne sastojke, čija su postojbina zeleni pašnjaci, bistri prirodni izvori i svež planinski vazduh sa Alpa, koje u Loacker proizvode tradicionalno, sa ljubavlju i umećem kombinuju vrsni stručnjaci.

Zbog toga, kada odlazite u goste kod rođaka i prijatelja, Loacker Gran Pasticceria je pravi izbor za poklon. Kvalitetan i neodoljiv slatkiš koji se topi u ustima osvojiće čak i one koji izbegavaju slatkiše, pa i one najprobirljivije. Slasni hrskavi vafli se tope u ustima pri prvom zalogaju, pa su idealno posluženje i za iznenadne goste. Savršeno idu uz kafu ili neki drugi topli napitak i zato, u zimskim danima, kada se okupljate sa prijateljima, ovaj slatkiš će biti dovoljan kada poželite nešto slatko, a kvalitetno. Uživajte u slavljima i zimskoj idili uz Loacker Gran Pasticceria desert!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt