najbolja ulja italije

Mutti pasata – italijanska porcija zdravlja

Mutti pasata – italijanska porcija zdravlja

Da li vam je poznato da je paradajz jedna od najzdravijih voćki i da je najbolji detoks za organizam? Osim svežeg, pasirani je izuzetno zdrav i možete ga koristiti za mnoge vrste jela, kao i za testenine i razne vrste pizza. Jedinstvenog kvaliteta na našem tržištu i brend broj 1 u Italiji je svakako, Mutti pasata pasirani paradajz.

Mutti pasata je dobijen jedinstvenim hladnim postupkom mlevenja,pa zadržava sva svojstva svežeg paradajza. Uživamo u njegovom ukusu i nesvesni koliko smo dobar potez time napravili! Veoma je bogat likopenom pa je izuzetan u borbi protiv raka! Bogat je i antioksidansima koji izuzetno čiste naš organizam od toksina i štite ga od negativnih uticaja.

Mutti pasata je potpuno prirodna i garantuje izvanredan ukus hrane i dobro zdravlje! Jarko crvene prirodne boje,guste teksture,prirodnog mirisa i izvanrednog slatkastog ukusa, bez semenki i ljuski paradajza bez ikakvih veštačkih dodataka,idealan je ako imate mališane i vodite računa o zdravoj ishrani! Kako bi se sačuvao kvalitet pakuje se u staklenoj boci i čuva u frižideru. Ovaj rezultat stroge selekcije najboljeg italijanskog paradajza, savršen je za svaki vaš obrok, pa i kao dodatak kuvanim jelima i čorbi! Kada želite da obradujete vaše najmilije, Mutti pasata je sasvim dovoljan za savršeno ukusan obrok! Prijatno!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt