Mutti pasata – ukusan i kvalitetan sastojak praznične trpeze
Praznici su na pragu i vreme je da razmišljamo o tome kako da upotpunimo prazničnu trpezu. Za gurmane, ali i za one koji poštuju post i vode računa o ishrani i liniji, tu je Mutti pasata (poručite je OVDE).
Poznato je da je paradajz jedan od najzdravijih namirnica, a ubraja se i među omiljene. Zbog svih blagodeti koje sadrži ova voćka, veoma je važno konzumirati je, posebno tokom zime kada je našem organizmu najpotrebnija detoksikacija. Mutti pasata je delikatni pasirani paradajz koji je dobijen jedinstvenim hladnim postupkom mlevenja, pa zadržava sva svojstva svežeg paradajza. Idealno za sve koji ga vole u svakom obliku, posebno jer je dostupan tokom cele godine. Zašto je Mutti pasata poseban?
Jarko crvene, prirodne boje, guste teksture, prirodnog mirisa i izvanrednog slatkastog ukusa, bez semenki i ljuski paradajza, bez ikakvih veštačkih dodataka, jedinstvenog je kvaliteta na našem tržištu, a brend broj 1 u Italiji! Potpuno prirodna! Kako bi se kvalitet Mutti pasate očuvao pakuje se u staklenoj boci, a nakon otvaranja čuva se u frižideru. Kao i svi Mutti proizvodi i ona je rezultat stroge selekcije kvalitetnog paradajza, pripremljena tako da se očuva svežina. Spoj je samo paradajza 99,5% i soli 0,5%, a bez ikakvih dodataka konzervanasa, aditiva, glutena i veštačkih boja, što je prava ekskluziva na našem tržištu i veoma važno za one koji strogo vode računa o zdravlju. Sjajan je kao dodatak za čorbe i za one domaćice koje vole da eksperimentišu u kuhinji. Idealan je sastojak za pravu italijansku pizzu, tako da možete pozvati prijatelje na večeru. Još jedna važna stvar je ta što pasata prilikom kuvanja predstavlja bolji izvor likopena u odnosu na svež paradajz, tako da ga tako naš organizam može bolje iskoristiti. Sad kada su praznici sve bliži, možete pustiti mašti na volju i jedno je sigurno – ukus svakog obroka uz Mutti pasatu će biti garantovano lepši i kvalitetniji! Sjajan je za sva kuvana jela, pa recite zbogom gripu i virusima.