Mutti passata - vaša kulinarska destinacija!
Kako se vratimo sa jednog putovanja, tako su nam misli već otputovale dalje. Ljudi koji često putuju srećni su jer imaju tu privilegiju da na najlepši način upoznaju različite kulture i šire svoje vidike. Dok učite o drugim zemljama, zapravo učite i o sebi – koliko ste samostalni i snalažljivi, kakva vam je moć zapažanja, koliko ste tolerantni na različito od onog na šta ste navikli.
Proleće je na pragu i mnogi su već u slatkim mukama koju zemlju posetiti. Postoji ta jedna zemlja u Evropi, koju, ma koliko puta da ste posetili, imaćete želju da joj se ponovo vratite. Bogata istorija, melodičan jezik u koji se zaljubljujete na prvo slušanje, umetnost i arhitektura koja vas opija i naravno, savršena kuhinja.
Italijanska kuhinja jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih nacionalnih kuhinja na svetu, kuhinja koja na mapi svetskog kulinarstva ponosno drži pobednički presto. Veoma bogata, a u isto vreme prilično jednostavna, spoj je koji zbunjuje i osvaja svakog posetioca ove čarobne mediteranske zemlje. Ključ uspeha ove kuhinje leži u nekoliko svežih namirnica, kreativno ukomponovanih, ni nalik na sve ostale zemlje.
Nećemo pogrešiti kada kažemo da je jedna od namirnica u koju se Italijani kunu - paradajz. Ovo rajsko voće osnova je mogih jela i većini stanovnika mediteranskog podneblja život bi bio nezamisliv bez njega. Italijanima je pre svega bitan kvalitet samih namirnica i tu posebno mesto zauzima Mutti. Kao i svi Mutti proizvodi, Passata je rezultat stroge selekcije italijanskog paradajza, pripremljenog tako da se očuva originalna svežina i kvalitet. 100 posto prirodna Passata je spoj samo paradajza i jako malo soli - 0,5 procenata, bez hemijskih dodataka i konzervansa, aditiva, glutena i veštačkih boja. Mutti Passata je potpuno prirodan proizvod homogene teksture, bez semenki i zelenih delova paradajza, a da bi se sačuvala sva prirodna svojstva pakuje se u brick–u.
Sa Mutti Passata, ukus i zdravlje su vam zagarantovani. Sva strast i ljubav italijanskih kulinara spakovano je u ovo remek-delo. Otkrijte i vi zašto je jedna od prvih fraza koju turisti nauče u italijanskim restoranima upravo „solo pomodoro.“