najbolja ulja italije

Mutti pelati i Mutti polpa – za obožavaoce italijanskih delicija

Mutti pelati i Mutti polpa – za obožavaoce italijanskih delicija

Ako ste pravi obožavalac italijanske kuhinje i volite da eksperimentišete sa ukusima, neka vam pravi italijanski paradajz bude osnovni sastojak. Mutti proizvodi od paradajza su ono što italijansku trpezu čini savršenom i tako ukusnom. Kvalitetan paradajz je preuslov svakog ukusnog jela, pa u zavisnosti od toga koliko vremena imate za pripremu hrane, Mutti je napravio različite vrste proizvoda, kao što su Mutti pelati i Mutti polpa.

U čemu je razlika? Mutti pelat je duguljast, oljušten, ceo paradajz bez kožice, sačuvan u svom originalnom čvrstom stanju, samo blanširan. Mutti uklanja koru paradajza obradom na pari, tako da oguljen paradajz ostaje zdrav i neoštećen. Ovaj proizvod premium kvaliteta idealan je za pripremu soseva, jela od mesa i drugih jela koja zahtevaju duže vreme kuvanja. Nakon otvaranja, preručuje se u nemetalnu posudu i čuva se u frižideru. Mutti polpa u sebi sadrži samo svež seckani italijanski paradajz sa malo soli. Paradajz ulazi u sastav polpe isti dan žetve, što garantuje potpunu svežinu ovog proizvoda. Spoj je 99,5% paradajza i 0,5% soli! Polpa je idealna za jela koja zahtevaju kraće pripremanje, pa ako nemate baš puno vremena, eto ideje za savršen obrok! Idealna je za jela od povrća i mesa, a može se koristiti i za pripremu rižotoa, pizze ili bilo koje kuvano jelo.

Oba Mutti proizvoda ne sadrže konzervanse, aditive, veštačke boje, GMO ni gluten, što je prava ekskluziva na našem tržištu! Nije teško biti izvrstan kulinar, kad uz sebe imate Mutti proizvode!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt