najbolja ulja italije

Postpraznični detoks uz Carapelli Oro Verde

Postpraznični detoks uz Carapelli Oro Verde

Januar za većinu nas svakako predstavlja ulazak u ring i borbu protiv viška kilograma koje je nam je čarolija praznika poklonila. Novogodišnji praznici predstavljaju najosetljiviji period kada je reč o vitkoj liniji pa i zdravlju organizma. U moru saveta kojima smo okruženi, jedan od najefikasnijih koji će vam pomoći da svom telu vratite željeni izgled je ekstra devičansko maslinovo ulje.

Nije čak toliko problem ni u estetskom smislu, koliko u tome da se konstantno osećamo umorno i iscrpljeno. Organizam nam na taj način poručuje da takav tempo više ne može da izdrži i da je potebno da mu vratimo energiju na prirodan način. Za januarski detoks prva i osnovna namirnica je ekstra devičansko maslinovo ulje. Kako nutricionisti preporučuju, uz dodatak limunovog soka, revitalizovaćete svoj organizam brzo i  efikasno. Ekstra devičansko maslinovo ulje snabdeva telo esencijalnim masnim kiselinama koje pomažu i u borbi protiv lošeg holesterola. Čak i stari Grci i Rimljani dobro su poznavali vrednost ove izuzetne mešavine, s pravom je nazivajući tekućim zlatom. Maslinovo ulje prvenstveno štiti srce, sadrži masne kiseline i antioksidanse koji održavaju nivo holesterola u krvi i štite arterije. Naravno, kao i kod ostalih proizvoda, treba voditi računa o njegovom kvalitetu.

Zato, započnite godinu puni energije sa našim jednostavnim savetima. Koristite Carapelli Oro Verde ekstra devičansko maslinovo ulje, koje je poznato po svom kvalitetu jer se proizvodi u Italiji, u srcu Toskane. Zahvaljujući prepoznatljivoj aromi sveže masline uz notu jabuke i artičoke, kao i orašastom ukusu i bogatim nutritivnim i lekovitim osobinama, ovo ulje spada u kategoriju najcenjenijih i najpoznatijih ulja. Svako ko vodi računa o dobrom izgledu trebalo bi ovo ulje što više da konzumira, jer ga stručnjaci ističu kao najbolje sredstvo pri uništavanju štetnih masnoća i uklanjanju naslaga.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt