Riso Gallo – zdravlje na vašem tanjiru
Već smo puno puta čuli da je pirinač jedna od najzdravijih žitarica i jedna od najtraženijih među Italijanima i Japancima. Ukusan i zdrav, pirinač je riznica zdravlja, omiljena među odraslima i decom. Osim što se može pripremati kao obrok u kombinaciji sa mesom ili povrćem, može biti i slasan desert sa cimetom, koji je među omiljenima u turskoj. Riso Gallo je italijanski lider u proizvodnji i prodaji pirinča i predstavlja brend broj 1 u ovoj oblasti.
Ako želite provereni kvalitet i da svojim mališanima pripremite siguran i zdrav obrok, Riso Gallo je sinonim za proizvode najvišeg kvaliteta, sa šest generacija dugom istorijom, kojom su dobili proizvode vrhunskog kvaliteta, odličnog ukusa, praktične za pripremu i sve to u lepom i zaštićenom pakovanju. Da li ste znali da je ova žitarica posebno bogata mineralima selenom, natrijumom, kalcijumom, magnezijumom, gvožđem, jodom, a sadrži i vitamine E, B, B2 i B6?
Odličan je izvor i aminokiselina, a u njemu nema glutena, što je posebno dobro za one koji imaju problema sa varenjem i alergični su na ovaj sastojak. Posebno se preporučuje za trudnice, vrlo je hranljiv i lak za varenje, a ima i sve potrebne minerale i vitamine pa se preporučuje kao čest obrok. Zato je Gallo razvio sopstveni eksperimentalni centar koji je na zdrav i prirodan način došao na zaslužno prvo mesto u Evropi i svetu. Osim toga, koristi termičku obradu kako bi se smanjila dužina kuvanja, što je idealno za one koji nemaju baš mnogo vremena za pripremanje hrane. Prilikom uzgoja, ne koristi genetski modifikovane sastojke, već samo čist kvalitetan italijanski pirinač. U Riso Gallo pakovanjima nalaze se pažljivo selektovana zrna, bez loma. Prednosti ovakve vrste pakovanja su visoka higijena i sanitarne bezbednosti proizvoda, uz maksimalno očuvanje svežine. Dokazano je da, osobe u čijoj je ishrani često ova žitarica, nemaju problem sa gojaznošću! Neka se Riso Gallo ovog proleća nađe i u vašoj kuhinji!