najbolja ulja italije

Riso Pronto Sant Andrea – zdravlje na usta ulazi

Riso Pronto Sant Andrea – zdravlje na usta ulazi

Da li razmišljate o tome koliko često treba konzumirati pirinač? Stručnjaci naglašavaju da je potrebno da vam se nađe na trpezi što češće, zbog svih korisnih materija koje sadrži i zbog kojih ima blagotvorno dejstvo na naše zdravlje. Naravno, prednost se daje kvalitetu, pa ako ste osoba koja vodi računa o ishrani i liniji, tu je Riso Pronto Sant Andrea.

Obzirom da su svi praznici prošli, ali da zima još uvek traje, ipak bi trebalo da vodimo računa šta jedemo jer u ovo doba godine nema velikog izbora kada je voće i povrće u pitanju, pa kada spremamo obroke, onda možemo birati namirnice koje su zdrave. Ova namirnica organizam snabdeva energijom veoma brzo i odličan je izvor vitamina B1. Zato pirinač nazivamo „gorivom“. Veoma je važan u isharni, a vrlo se lako priprema, pa ga možete spremati i kada postite i kada vodite računa o kalorijama. Koriste ga i sportisti, upravo iz razloga što obiluje ugljenim hidratima.

Riso Pronto je visokokvalitetni italijanski pirinač, koji se uzgaja na ograničenom geografskom području. Riso Pronto Sant Andrea, pirinač punog dugog zrna, je jedna od najboljih italijanskih sorti pirinča. Odlikuje se po izuzetnim kulinarskim karakteristikama i odličan je izbor prilikom pripreme glavnih jela. Osim toga, sjajan je i kao prilog, a i za deserte. Normalizuje nivo šećera u krvi i idealna je hrana za dijabetičare! Sa ovom namirnicom možete pustiti mašti na volju i ako ste početnik u kuhinji, uz Riso Pronto Sant Andrea vrlo lako ćete naučiti da pripremate svoje omiljene obroke, a prednost mu je što se vrlo brzo sprema, pa ne morate provoditi sate pored šporeta, a to veoma znači onima koji imaju malo vremena za pripremanje. Kada dođete umorni sa posla, vrlo brzo ćete imati ukusan obrok na stolu!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt