najbolja ulja italije

Rummo integralne testenine – gorivo za vrele dane

Rummo integralne testenine – gorivo za vrele dane

Da li ste i vi od onih kojima smetaju vreli dani, a ipak morate pripremati redovne obroke jer i vaši mališani moraju jesti zdravo i kuvano? Da li znate da su Italijani nacija koja ima mnoštvo sertifikata kada su namirnice u pitanju i da važe za jednu od onih koje se najzdravije hrane? Među sertifikatima za vrhunski kvalitet su svakako, Rummo integralne testenine.

Za sve vas koji ne volite da provodite puno vremena u kuhinji, posebno u letnjem periodu, sjajna je vest da se ove testenine jako brzo kuvaju, a ono što je najvažnije, to je da su zdravije od običnih testenina od belog brašna. Ono što Rummo testenine razlikuje od ostalih je način proizvodnje. Porodica Rummo je patentirala ekskluzivnu metodu proizvodnje poznatu kao Lenta Lavorazione. Taj metod predstavlja dugotrajni proces pripreme, koji čuva sve najbolje iz premium durum pšenice!

Ono što je još važno, to je da se prilikom proizvodnje Rummo testenina koriste bronzani kalupi, koji im daju posebnu čvrstinu i hrapavost površine. One su jedine na svetu sa sertifikovanim performansama kuvanja! To podrazumeva da će testenina zadržati svoj oblik i strukturu i 18 sati nakon kuvanja. Ona uvek ostaje „al dente“ i vrlo je cenjena od strane kuvara širom sveta. Ove integralne testenine sadrže vitamine B1 i B3, kao i gvožđe, što je važno za one koji vode računa o zdravlju. Poznato je da testenine služe kao „gorivo“ našem organizmu, pa se preporučuje da ih konzumirate jer imaju dosta ugljenih hidrata i vlakana. Još jedna prednost je ta što ih možete pripremati sa čim god želite, uz zeleniš i povrće obradujte sve prijatelje koji izbegavaju mesne obroke, a za vaše mališane pustite mašti na volju. Takođe, ljudi koji jedu integralne žitarice imaju mnogo manje šanse da obole od dijabetesa tipa 2. Ne dozvolite da vas vreli dani spreče da uživate u pripremanju vaših omiljenih testenina!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt