najbolja ulja italije

Rummo Mezzi Paccheri Rigati – miris italijanske kuhinje na vašem stolu

Rummo Mezzi Paccheri Rigati – miris italijanske kuhinje na vašem stolu

Da li ste od onih osoba kojima je omiljeno jelo pasta? Volite da eksperimentišete u kuhinji i uživate u raznim jelima i kombinacijama sa povrćem, mesom i različitim sosevima? Ako ste zaista ljubitelj testenina i prepoznajete pravi kvalitet i teksturu, onda sigurno znate da su Rummo testenine među najpoznatijim i najkvalitetnijim. Ako želite da spremite ukusnu večeru ili očekujete prijatelje, birajte Rummo Mezzi Paccheri Rigati no. 152 500g.

Pasta u obliku široke, ali kratke cevi, blago hrapave spoljašnosti, napravljena je tako kako bi sos bolje prijanjao. Rummo pasta se pravi od najkvalitetnije durum pšenice i najčistije vode iz doline Sannio, kako bi se osiguralo da testenina ima bogat ukus i teksturu. Rummo paste su vrhunske italijanske testenine, sa tradicijom iz 1846. godine. Porodica Rummo patentirala je ekskluzivnu i superiornu metodu proizvodnje testenina poznatu kao Lenta Lavorazione, koja predstavlja metod dugotrajnog procesa pripreme koji čuva sve najbolje iz premium durum pšenice. Prilikom proizvodnje koriste se bronzani kalupi, koji testeninama daju posebnu čvrstinu i hrapavost površine.

Rummo je jedan od najcenjenijih proizvođača testenina u Italiji koji kombinuje najbolje sastojke sa pažnjom i strpljenjem. Zahvaljujući ovom jedinstvenom načinu, Rummo pasta ostaje al dente i zadržava ukus i teksturu dugo nakon pripreme. Bilo da volite povrće ili preferirate meso, Rummo Mezzi Paccheri Rigati pastu možete pripremati na način koji želite. Vaši mališani je sigurno obožavaju, pa kad kupujete testenine, Rummo je idealan izbor jer sadrži samo najkvalitetnije sastojke! Uživajte u svom omiljenom jelu uz bogat izbor povrća i lakom pripremom!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt