najbolja ulja italije

Užitak koji vraća osmeh na lice

Užitak koji vraća osmeh na lice

Ma koliko voleli jesen, moramo priznati da nam ovi kišni i hladni dani pomalo utiču na raspoloženje. Ako ništa drugo, sunce se nekako prerano odjavi i sa sobom ponese i pozitivnu energiju.

Tražimo načine da se više smejemo, da budemo raspoloženiji, tražimo životne radosti u sitnicama. A koja « sitnica » bolje pomaže, ako ne čokolada? Ili je volimo ili je obožavamo! Bela najprefinjenija čokolada, bogato kremasto punjenje začinjeno hrskavim vaflom – zaista zvuči kao savršen slatki zločin. Jer, laganog i zavodljivog ukusa, punjene finim kremom od pažljivo odabranih napuljskih lešnika, italijanske Loacker tortine će vam svakako izmamiti osmeh na lice.

Nije mit da postoji ljubav na prvi pogled. Isto tako postoji i ljubav na prvi zalogaj. Ovo remek-delo, brižljivo spravljeno u podnožju Alpa, preneće duh romantičnih italijanskih filmova i u vaš život i zavodiće vas svakim novim zalogajem dok ne postane vaša slatka navika.

Pauza za kafu ili opuštanje nakon napornog dana će uz Loacker lepotice dobiti sasvim novi smisao. Dok se tope u ustima, otopiće i najhladnije dane i na trenutak učiniti da vreme stane. Izaberite drage osobe i sa njima podelite ovo slatko zadovoljstvo, jer je Loacker Tortina svoje mesto pronašla u specijalnom pakovanju koje sadrži tri čokoladna kruga, zasebno upakovana, uvek očuvane svežine. A ako ste od onih koji ispred zadovoljstva stavljaju zdravlje i fit izgled, opet ste na pravom mestu. Slatkiš satkan samo od prirodnih sastojaka, čija su postojbina prirodni izvori i svež planinski vazduh Alpa, bez dodatih veštačkih aroma i GMO sastojaka, upravo je ono što vam je potrebno.

Zato, zagrizite Loacker, zamislite da ste na nekom lepšem mestu, bez stresa i žurbe, uhvatite trenutak i uživajte.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt