najbolja ulja italije

Vitki i u jesenjim danima uz Rummo Farfalle Bio Integrale

Vitki i u jesenjim danima uz Rummo Farfalle Bio Integrale

Kažu da je testenina čist užitak u ishrani, a ako izaberete onu pravu, može biti čak i deo zdrave ishrane. Zvuči neverovatno, ali tako je. Osim što je zdrava i ukusna, jedna od najkvalitetnijih testenina je Rummo Farfalle Bio Integrale no.85 od 500g.

Razlog zbog čega su ove testenine jedne od najkvalitetnijih je taj što su napravljene jedinstvenom ekskluzivnom metodom Lenta Lavoracione, koja podrazumeva dugotrajni proces pripreme, koji čuva sve najbolje iz premium durum pšenice. Rummo Bio Integralna testenina se dobija samo od celog zrna organske pšenice i potpuno je sigurna i bezbedna.

Bogata je vlaknima i namenjena onima koji žele zdravu i balansiranu ishranu, a da se pri tom ne odreknu zadovoljstva koje samo odlična pasta može da pruži. Klasična testenina od belog brašna smatra se nezdravom jer ne sadrži nikakva hranljiva svojstva, zato je zamenite Rummo Farfalle Bio Integralnim testeninama i uživajte u zdravom obroku. U zavisnosti od ukusa i od toga koliko vodite računa o svom zdravlju, možete je pripremati sa čim god poželite, a zahvaljujući posebnom načinu proizvodnje, integralna testenina zadržava sve vitamine, minerale, vlakna i druge dragocenosti.

Poznato je i da su testenine bogate ugljenim hidratima, pa ih zbog toga nazivamo „gorivom za organizam“ i konzumiranjem dobijamo potrebnu energiju i sposobniji smo izdržati dnevne obaveze, kako na poslu, tako i kod kuće. Testenine su redovan obrok sportistima, pa ako trenirate ili idete u teretanu, obezbedite sebi Rummo Bio Integralnu testeninu jer je zdravija, a ujedno će vas zasititi. S obzirom da nam u susret idu hladniji dani, a vi vodite računa o liniji, pripremite zdrav i uravnotežen obrok, tako što ćete ove testenine pripremiti uz grilovano povrće-brokoli, karfiol, spanać ili obarenu boraniju, u zavisnosti šta ko voli. Ukoliko ipak ne možete bez mesa, neka to bude piletina. Uživajte uz zdrav i ukusan obrok uz Rummo Bio Integralne testenine.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt