najbolja ulja italije

Mutti duplo koncentrovani paradajz

Mutti duplo koncentrovani paradajz

Kada želite da pojačate intenzitet ukusa Vaše omiljene hrane na sasvim prirodan način, tu je Mutti duplo koncentrovani paradajz. Ovaj proizvod dobija se isključivo originalnom recepturom prerade najkvalitetnijeg italijanskog paradajza. Mutti duplo koncentrovani paradajz je jako crvene boje, sa intenzivnim blago slatkastim ukusom. Samo prirodno! Jedan kilogram Mutti duplo koncentrovanog paradajza dobija se preradom 6 kilograma najkvalitetnijeg italijanskog svežeg paradajza, bez loših, zelenih delova!
Kao i svi Mutti proizvodi, i on je rezultat stroge selekcije kvalitetnog paradajza, pripremljen tako da se očuva originalna svežina. Mutti proizvodi su bez ikakvih dodataka i konzervansa, aditiva, glutena i veštačkih boja, što je prava ekskluziva na našem tržištu.
Mutti duplo koncentrovani paradajz se odlično slaže sa jelima u kojima je meso glavni sastojak, jer pojačava ukus paradajza i teksturu hrane na prirodan način, bez veštačkih boja i aroma. Odlično se uklapa I uz testeninu, crveno i belo meso, a pogodan je i za supe. Može se dodatno kombinovati sa Mutti Passatom, Polpom ili Pizza Sosom – Vaše je samo da izmaštate omiljene kombinacije I ukus italije je na Vašem stolu!

 


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt