najbolja ulja italije

Mutti pizza sos

Mutti pizza sos

Mutti  pizza sos je idealan sastojak ukoliko želite pravu, tradicionalnu italijansku pizzu. Kremaste, kompaktne teksture i bogatog ukusa paradajza, može se, čak, koristiti razređen bez gubitka svojih blagotvornih svojstava. Napravljen isključivo od italijanskog paradajza, daće vašem jelu savršen ukus I dočarati nezamenljivu italijansku trpezu! Mutti pizza sos je jedinstven na našem I svetskom tržištu, jer sadrži samo i isključivo svež italijanski paradajz sa malo soli.
Kao i svi Mutti proizvodi, i on je rezultat stroge selekcije kvalitetnog paradajza, pripremljen tako da se očuva originalna svežina. Mutti proizvodi su bez ikakvih dodataka i konzervansa, aditiva, glutena i veštačkih boja, što je prava ekskluziva na našem tržištu.
Ovaj ukusan sos je sastavni deo svake dobre pice. Mutti pizza sos se stavlja direktno na testo, a preko njega dodajete ostale sastojke po želji I ukusu.

 


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt