najbolja ulja italije

Ferarijem kroz Toskanu

Ferarijem kroz Toskanu

Zamislite kako ste udobno smešteni u vrhunskom, italijanskom sportskom automobilu sa dragom osobom... Vozite se kroz bajkovite i nesvakidašnje predele dok vam vetar mrsi kosu... Zvuči daleko i nestvarno?

Ako ste ljubitelj Ferarija, zašto ne biste uživali u uzbudljivosti koju vam može pružiti iskustvo Ferari vožnje kroz Toskanu?

Najpoznatiji sportski automobil koji dolazi iz Italije svakako je Ferari. Osnovan 1929. godine u Maranelu, ovaj automobil, svojim poznatim simbolom pastuva koji se propinje, predstavlja brzinu, stil i luksuz.

Pre nego što uskočite u sedište ovog „pastuva“, zašto ne bi saznali više o ovom neverojatnom automobilu (pogledaj OVDE)?

Službeni Ferari muzej u Italiji nalazi se u njegovom rodnom gradu Maranelu, oko 300 metara od Ferari fabrike. Ako odaberete Toskanu za odmor i smestite se u blizini Firence, bićete oko 2 sata udaljeni od ovog popularnog muzeja, koji je posvećen svim istorijskim i tekućim činjenicama vezanim za ovaj brend. Ovaj veliki izložbeni prostor se sastoji od šest glavnih dvorana, među kojima su i stvarni automobili, trofeji, kacige formule i odela.

Tu je i polu-profesionalni simulator i velika Ferrari radnja, tako da možete kupovati dok ste tamo. Možete istraživati i okolo muzeja ako želite ili možete iznajmiti profesionalca za razgledanje, ali u tom slučaju obavezno rezervišite unapred. Ture obližnje Fiorano test staze su takođe dostupne.

Ako do sada niste imali potrebu da se nađete za volanom snažnog Ferarija, svakako ćete je imati nakon što vidite neke od tih neverovatnih strojeva u Maranelu.

Postoji veliki broj kompanija koje organiziraju Ferari vožnju u Italiji, od kojih je nekoliko smešteno baš u Toskani. Tuscany in Tour nudi sjajan celodnevni doživljaj koji kreće iz Firence, do Ferari kompanije i muzeja, pre nego što nudi (uz doplatu) uzbudljivih 30 minuta vožnje u Ferariju F430. Ukoliko vam to nije dovoljno, poseta Lamborghini kompaniji u Modeni je takođe uključena.

ZuzzinTuscany takođe imaju ponudu dnevne ture iz Firence, uključujući i putovanje oko Chianti regije i San Gimignano u Ferariju, ili obilazak Montepuliciano i zadivljujuće Orcia Valley.

Ako biste radije istražili panoramske toskanske puteve u svojoj režiji, i to je moguće. Zašto ne iznajmiti Ferari i na svoj način obići zadivljujuće pejzaže u vreme koje sami odredite, zaustavljajući se da bolje osmotrite prelepe gradiće i vinare? Nema boljeg načina da otkrijete ovo područje nego uz vrhunski italijanski auto! Uz kompanije kao što je Europe Luxury Car Here, ovi fantastični sportski automobili su dostupni za iznajmljivanje na jedan dan, vikend ili čak i više, iz svih većih toskanskih gradova, a za one izbirljivije, dostupan je i izbor modela po želji.

Dakle, voleli biste da svoj odmor provedete na neobičan,  fancy način? Iznajmite fantastičnu toskansku vilu sa privatnim bazenom, i u nju dođite u sedištu italijanskog vozila broj jedan!

 


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt