Mutti pasata
Mutti pasata je delikatni pasirani paradajz koji je je dobijen jedinstvenim hladnim postupkom mlevenja, pa zadržava sva svojstva svežeg paradajza. Jarko crvene prirodne boje, guste teksture, prirodnog mirisa i izvanrednog, slatkastog ukusa, bez semenki i ljuski paradajza, bez ikakvih veštačkih dodataka, jedinstvenog je kvaliteta na našem tržištu, a brend broj 1 u Italiji. Potpuno prirodna! Kako bi se kvalitet Mutti Passata sačuvao, pakuje se u staklenoj boci, a nakon otvaranja čuva se u frižideru. Kao i svi Mutti proizvodi, i ona je rezultat stroge selekcije kvalitetnog paradajza, pripremljena tako da se očuva originalna svežina. 100 % prprodna passata je spoj samo paradajza 99,5 % I 0,5 % soli a bez ikakvih dodataka i konzervansa, aditiva, glutena i veštačkih boja, što je prava ekskluziva na našem tržištu i čuvar vašeg zdravlja!
Pasata prilikom kuvanja predstavlja bolji izvor likopena u odnosu na svež paradajz, s obzirom da ga tako naš organizam može bolje iskoristiti. Njena primena je univerzalna, pa slobodno možete pustiti mašti na volju i osloboditi svoje kulinarske veštine. Jedno je sigurno – ukus svakog obroka uz Mutti pasatu će biti garantovano lepši i kvalitetniji.
Praktična primena Mutti pasate u kuhinji je vrlo široka I može da se koristi u kuhanju većine kuvanih jela , čorbi I kao dodatak jelima.