najbolja ulja italije

Vitki uz napitak od italijanskog pirinča

Vitki uz napitak od italijanskog pirinča

Otkrivena je tajna mladosti i lepote. U pitanju je eliksir od integralnog pirinča, uz koji kilogrami tako lako nestaju. 

Integralni pirinač je pravo malo bogatstvo vitamina i minerala, pa je njegov doprinos zdravlju neprikosnoven. Spravljen od ove vrste pirinča, kanji, slana pirinčana voda, hrani organizam i uspostavlja narušeni balans, daje energiju i elan. Pored ovih svojstava, podstiče varenje i probavu, pa je zaslužan za postizanje vitke linije.

Ono što je važno istaći kada je ovaj pirinčani napitak u pitanju je da se lako priprema i da ga je poželjno piti tokom celog dana. 

•    U litar i po ključale vode staviti jednu šaku Riso Gallo integralnog pirinča i malo soli po želji. 
•    Kuvati na jačoj vatri dok zrna potpuno ne omekšaju i pretvore se u kašu. 
•    Napitak se procediti i sipati u termos, jer je poželjno da se tokom celog dana pije topao.

Pored pozitivnog uticaja na zdravlje i vitkost, kanji je dobar i za negu kože i kose. Pošto je bogat amino kiselinama, zateže kožu, umanjuje pore pa je nakon korišćenja ovog napitka koža mekana i sjajnija. Pomaže i kod jačanje kose, sprečavajući njeno krzanje, a posledice redovne konzumacije su kvalitetnijai sjajnija kosa. 


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt