najbolja ulja italije

Risso Gallo sa borovnicama i lešnikom

Risso Gallo sa borovnicama i lešnikom

Ovo je recept za zdrav obrok, koji se zasniva na pirinču sa dodacima po želji. Mi smo se ovog puta opredelili za borovnice i lešnike.

Sastojci:

 

Priprema:

U ključalu vodu sipajte pirinač, smanjite vatru i kuvajte na niskoj temperaturi. Kuvajte oko 40 minuta dok pirinač ne omekša. Promešajte samo jednom u toku kuvanja.

Spremljenom pirinču dodajte ekstra devičansko maslinovo ulje, smeđi šećer, a kada se prohladi, borovnice i lešnik. 


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt