najbolja ulja italije

Carapelli Il Frantolio ekstradevičansko maslinovo ulje

Carapelli Il Frantolio ekstradevičansko maslinovo ulje

Carapelli Il Frantolio je najvoljenije ulje Italijana, kako među maslinovim uljima, tako i među ekstradevičanskim maslinovim uljima. Frantolio je veoma cenjeno ekstra devičansko maslinovo ulje, jer ima prirodan ukus koji ga čini idealnim za svakodnevne kulinraske maštarije – odlično ide uz sirova, kuvana ili pržena jela, kao i sve vrste salata. Fizičko-kemijske karakteristike ovog ulja zvanično su sertifikovane od strane CSQA, koja garantuje njegove prehrambene kvalitete.
Najfinije teksture, bogatog, prirodnog ukusa, u praktičnom pakovanju, ovo ulje je samo po sebi potvrda zašto je Carapelli brend broj 1 u Italiji. Upotrebom Il Frantolio ulja, uživaćete u svakom trenutku, ne brinući o svom i zdravlju Vaše porodice, niti o tome da li će Vaši obroci biti dovoljno ukusni. Ukus Carapelli il Frantolio ekstradevičanskog maslinovog ulja je originalni ukus Italije na Vašem stolu!

 


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt