najbolja ulja italije

Organski ukus Italije na vašem stolu

Organski ukus Italije na vašem stolu

Od Brenda broj 1 u Italiji stiže nam novi proizvod – Carapelli Organic ekstra devičansko maslinovo ulje. Jedinstveno i prepoznatljivo Carapelli Organic ekstradevičansko maslinovo ulje, pravljeno je tradicionalnom i vekovima starom metodom hladnog ceđenja iz čistih, toskanskih maslina. Predstavlja pravu italijansku simfoniju u vašoj kuhinji.

Od nektara iz srca toskanskih maslina, punog, pomalo voćnog ukusa, Carapelli Organic je posvećen onima koji uživaju u najkvalitetnijim plodovima prirode. Sa novom bocom, na vašu trpezu donosi eleganciju visokog kvaliteta.

Najfinije teksture, bogatog, prirodnog ukusa, u praktičnom pakovanju, ovo ulje je samo po sebi potvrda zašto je Carapelli brend broj 1 u Italiji. Upotrebom Carapelli organic ulja, uživaćete u svakom trenutku, ne brinući o svom i zdravlju vaše porodice, niti o tome da li će vaši obroci biti dovoljno ukusni. Ukus Carapelli Organic ekstradevičanskog maslinovog ulja je originalni ukus Italije na vašem stolu!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt