najbolja ulja italije

Savršeni mediteranski piling

Savršeni mediteranski piling

Ukoliko nemate dovoljno vremena ili novaca da redovno posećujete spa centre, napravite jedinstven ugođaj u vašem domu. Podelićemo sa vama savršen recept za piling čiji je glavni sastojak maslinovo ulje. Nakon ovog spa užitka izgledaćete mnogo lepše i pre svega, relaksiranije.
Ovaj revitalizirajući piling iz kućne radinosti ne samo što uklanja mrtve ćelije kože, već ima i predivan miris, koji će vas maksimalno opustiti. Zahvaljujući maslinovom ulju koje ima antibakterijska svojstva i limunskoj kiselini, koja održava pH nivo kože, dobijate višestruko blagotvorni užitak.


Sastojci koji su vam potrebni:
2-3 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja
2-3 kašike morske soli
3-4 kriške limuna

Postupak pripreme:

Sve ove sastojke ubacite u blender ili izmešajte mikserom. Nakon par minuta, kada se limun maksimalno usitni, smesu prelijte u posudu.
Piling nanesite na kožu u tankom sloju, i utrljavajte blagim kružnim pokretima. Potrebno je da koža pre samog nanošenja bude mokra, kako bi piling po njoj lakše klizao. Telo nakon toga isperite toplom vodom.
A kako biste ovaj wellness užitak produžili, predlažemo vam da sebi napravite relaksirajući kutak. Pripremite organski čaj i uz laganu muziku ili dobru knjiigu, opustite se i pobegnite od svakodnevnice.
Male stvari čine život lepšim, zar ne?

 


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt