najbolja ulja italije

Italijanska ljuta čorba

Italijanska ljuta čorba

Vreme je za postpraznični detoks!

Sastojci:

300 g Mutti polpa

1 crveni luk

1 glavica belog luka

1 kašičica Azucar Demero smeđeg šećera

50 ml Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja

sok od limete

1 kašika korijandera

2 tortilje

Malo čilija

Priprema:

Sve sastojke stavite u blender, pa dodajte biber i so po želji. Blendirajte dok ne dobijete gustu i penušavu smesu. Smesu lagano ukuvajte na srednjoj temperaturi i poslužite uz tortilje.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt