najbolja ulja italije

Jesenja pasta sa bundevom i đumbirom

Jesenja pasta sa bundevom i đumbirom

Pasta je uvek dobar izbor, pogotovo kada nas jesen obraduje ovako lepim danima.

Sastojci:

1 kg bundeve

250 g Rummo paste po izboru 

malo đumbira

svež bosiljak

so, biber

Priprema:

Bundevu presecite na pola, očistite semenke, zatim isecite na manje kriške. U dublji pleh sipajte vodu da prekrije dno i stavite kriške. Stavite pleh u prethodno zagrejanu rernu i pecite na 200 stepeni 20 minuta.

Kada bundeva bude pečena izvadite je i odstranite koru. Bundevu izblendirajte sa ostalim sastojcima i poslužite sa obarenom testeninom.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt