najbolja ulja italije

Pasta sa pekorino sirom

Pasta sa pekorino sirom

Pasta je uvek u modi!

Sastojci:

400 g Rummo pene

2 ljute papričice

3 čena belog luka

400 g Mutti pelata

2 kašike Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja

100 g pekorino sira

So, biber i sveži bosiljak

Priprema:

Izgnječite beli luk, a papričice iseckajte što sitnije. Sipajte malo ekstra devičanskog maslinovog ulja, zatim ih propržite. Dodajte pelat. Kada počne da vri, dodajte začine po ukusu, kao i sir pa dobro izmešajte.

Testeninu skuvajte prema upustvu sa kesice, a zatim pomešajte sa pripremljenim sosom.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt