IL Capitano haringa filet u ulju hansa - zdravlje u tanjiru
Haringa je jedna od najrasprostranjenijih vrsta ribe na svetu i već godinama je deo velikih kuhinja, poput ruske i mediteranske. Ako ste osoba koja uvek bira zdrav i ukusan obrok istovremeno, najbolji izbor je IL Capitano haringa filet u biljnom ulju.
Razloga ima više nego dovoljno. Haringa je riba bogata zdravim mastima i proteinima koji su neophodni našem organizmu. Ona spada među zdravstveno najsigurnije ribe. Osim toga, obiluje i vitaminom B12 i gvožđem, pa je preporučljiva za one koji imaju problema sa krvnom slikom. Kalcijum, magnezijum i fosfor koji se nalaze u ovoj ribi, jako su važni za kosti i zdravlje vaših zuba, pa bi trebalo da se uvede u ishranu bar jednom nedeljno.
Redovno konzumiranje IL Capitano fileta haringe zaštitiće vas od srčanih bolesti i dijabetesa, a posebno se preporučuje trudnicama jer sadrži jako važan vitamin D i štiti od pada imuniteta. Štiti od depresije, što je jako važno u ovo doba kada smo preopterećeni poslom i obavezama. Jedna je od najboljih izvora omega 3 masnih kiselina, koja se vezuju za mnoga lekovita svojstva, kao što je normalan razvoj mozga i bolji rad srca. Puna je selena koji je jako bitan za detoksikaciju našeg organizma, kao i vitaminima B kompleksa.
S obzirom da se vitamin D jako teško nalazi, najbolje bi bilo da IL Capitano filete haringe jedete za doručak, a posebno da ih dajete deci za obrok pred polazak u školu. Ako želite da poboljšate unos zdravog mesa, a da pritom i uštedite, birajte IL Capitano filete u biljnom ulju jer su sjajan izvor proteina i odlična zamena za mlečne proizvode, a možete je priušiti. Ove filete možete jesti direktno iz pakovanja jer je praktično, sa easy open sistemom, pa ih možete nositi sa sobom za užinu i imaćete zdrav i ukusan obrok koji će vas ujedno zasititi. Prijatno!