najbolja ulja italije

Mutti pizza sos – tajni sastojak italijanskih kuvara

Mutti pizza sos – tajni sastojak italijanskih kuvara

Mutti pizza sos je savršen sastojak ukoliko želite pravu, tradicionalnu italijansku pizzu (poručite ga OVDE). Idealan je za hladne zimske dane koji su pred nama jer osim za pizzu može se koristiti i za pripremu drugih jela, kao dodatak za čorbe ili preliv za paste. Kremaste, kompaktne teksture i bogatog ukusa paradajza, može se koristiti razređen, bez gubitka svojih blagotvornih svojstava. Da li znate da je Mutti pizza sos, kao i svi Mutti proizvodi, rezultat stroge selekcije najkvalitetnijeg paradajza, pripremljenog tako da se očuva originalna svežina?

Napravljen isključivo od kvalitetnog italijanskog paradajza, daće vašem jelu savršen ukus i dočarati nezamenljivu italijansku trpezu!

Mutti pizza sos je jedinstven i na našem i na svetskom tržištu jer sadrži samo i isključivo svež italijanski paradajz sa malo soli. Ono što je važno za sve one koji biraju zdravo i kvalitetno za pripremanje svojih obroka je to da ovaj sos ne sadrži konzervanse, aditive, gluten i veštačke boje, što je prava ekskluziva na našem tržištu! On je sastavni deo svake ukusne pizze. Stavlja se direktno na testo, a preko njega stavljate ostale dodatke po vašoj želji i ukusu. Kako je pizza jedno od omiljenih jela mnogima, ovaj sos će oduševiti čak i one probirljivije, zbog svoje kremaste strukture i jedinstvenog ukusa. Kada kažemo – Mutti pizza sos, mislimo na zdravo i prirodno!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt