najbolja ulja italije

Rummo Fusilli Bio integrale – ukusan i zdrav obrok uz minimalno vreme pripreme

Rummo Fusilli Bio integrale – ukusan i zdrav obrok uz minimalno vreme pripreme

Nekima depresivni, ali većini lepi i omiljeni jesenji dani, donose sa sobom mnogo lepih stvari, kao što je druženje, okupljanje prijatelja i spremanje omiljene hrane. Pod „omiljenom“ hranom najčešće se podrazumevaju testenine, jer su mnogima upravo one najlakše za pripremu, a sve više nas se odlučuje na izbor onih zdravijih, integralnih, kao što su Rummo Fusilli Bio integrale.

Idealne za one koji se baš i ne snalaze u kuhinji, a i ne vole dugo da provode vreme spremajući hranu, ove integralne testenine će vam oduzeti samo nekoliko minuta za pripremu! Rummo fusilli su jedne od najtraženijih italijanskih pasti sa dugom tradicijom. Poznate su po tome što su napravljene jedinstvenom metodom Lenta Lavorazione, koja podrazumeva dugotrajni proces pripreme koji čuva sve najbollje iz premium durum pšenice!

Zašto su ove testenine tako posebne i u čemu je tajna njihovog kvaliteta? Ono što je važno je da se prilikom proizvodnje koriste bronzani kalupi koji testeninama daju posebnu čvrstinu i i hrapavost površine. Poznate su među obožavaocima „al dente“ i jedine su na svetu sa sertifikovanim performansama kuvanja! To podrazumeva da će testenine održati svoju teksturu i oblik čak i 18 sati nakon kuvanja! Ona uvek ostaje al dente i vrlo je cenjena od strane kuvara širom sveta. Poznato je da su integralne testenine daleko zdravije od onih koje se prave od belog brašna! Pustite mašti na volju i kombinovanjem sa mesom, povrćem, sirevima ili omiljenim sosevima, postanite vrhunski kuvar svoje kuhinje i oduševite goste ukusnom i zdravom večerom!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt