najbolja ulja italije

Rummo Spaghetti Bio Integrale - savršena ideja za originalan obrok

Rummo Spaghetti Bio Integrale - savršena ideja za originalan obrok

Da li ste ljubitelj prave italijanske kuhinje? Da li volite spoj zdravog i ukusnog? Mnogima su špagete jedno od omiljenih jela i čest izbor na meniju kada je italijanska kuhinja u pitanju. Nije bez razloga.

Špagete, osim što su ukusne, vrlo su jednostavne za pripremu i velika im je prednost što se mogu pripremati na mnogo načina. Kada birate testenine, obavezno obratite pažnju na kvalitet. Rummo Spaghetti Bio Integrale su pravi izbor ako vodite računa o zdravlju i liniji. Rummo Bio integralne testenine se dobijaju samo od celog zrna organske pšenice i potpuno je sigurna i bezbedna. Za ovo doba godine, idealan je izbor za ručak ili večeru kada vam dolaze iznenadni gosti. Bogata je vlaknima i namenjena onima koji žele zdraviju i balansiranu ishranu, a da se pritom ne odreknu jedinstvenog zadovoljstva koje samo prava italijanska testenina može da pruži.

Sigurno se pitate koja je razlika između integralne i obične testenine i kada kažemo „integralno“, obično pomislimo na totalno drugačiji ukus. Ali nije tako. Rummo Bio integrale špagete su vrhunskog ukusa, testenine sa dugom tradicijom, napravljene ekskluzivnom metodom, Lenta Lavoracione, koja podrazumeva dugotrajni proces pripreme, koji čuva sve najbolje iz premium durum pšenice. Zato, kada nemate ideju šta za ručak, integralne špagete su uvek pravi izbor, zbog brze pripreme i zbog toga što ih možete kombinovati sa raznim sosevima, povrćem ili mesom. Izbor je ogroman, pa tako možete zadovoljiti svačiji ukus.

Jasno je da je najbolje kada svoje omiljeno jelo možete pripremati bez strepnje za zdravlje ili straha od gojaznosti, pa tako Rummo Bio Integrale možete odabrati i jesti sa uživanjem u sjajnom ukusu. Zamenite obične testenine integralnim i dobićete optimalne ugljene hidrate koji su potrebno gorivo za naš organizam i imaćete više energije za svakodnevne obaveze.

Rummo Bio Integrale špagete se lako vare, pa su idealne za tople dane, posebno što je u ovo doba godine veliki izbor svežeg povrća i začina koji im daju sjajan ukus. Ovo je takođe hrana za dobro raspoloženje, pa ako je vaša voljena osoba tužna, Rummo Bio Integrale špagete su odličan izbor da je obradujete i povratite raspoloženje. Idealna je i za one koji poste jer pruža neograničene ideje za originalna jela, što uglavnom nedostaje za vreme posta. Prijatno!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt