najbolja ulja italije

Rummo testenine bez glutena za savršen užitak u italijanskoj pasti

Rummo testenine bez glutena za savršen užitak u italijanskoj pasti

Za sve koji se sa glutenom svakodnevno bore ili se trude da ga izbegnu, italijanske Rummo paste nude sjajno rešenje, koje će obogatiti njihovu svakodnevnu ishranu. U pitanju su Rummo testenine bez glutena. Karakteristka ovih testenina je što je čvrsta i ukusna kao i tradicionalna testenina. Dobija se putem metode Lavorazione al Vapore, koja podrazumeva korišćenje pare prilikom proizvodnje testenina. Laka je za varenje, izvor je prirodnih vlakana. Sadrži integralni pirinač, beli i žuti kukuruz i strogo je „gluten free“ i što je najvažnije nije GMO proizvod.

Trenutno je u svetu veoma popularna ishrana bez glutena. Ova ishrana je od lekara i nutricionista kreirana za osobe netolerantne na gluten, ali se pokazala i kao odlična za osobe koje žele da smršaju i hrane se zdravo. Ova ishrana je takođe odlična i za pročišćavanje organizma, pa se preporučuje i onima koji su potpuno zdravi.

Bezglutenska ishrana je raznovrsna, izbalansirana i sadrži vrlo malo kalorija i eto načina da zdravo i brzo smršate. Ako ste osoba koja bira isključivo kvalitet u ishrani, a volite i testenine, Rummo testenina bez glutena je pravi izbor.

Rummo testenine su poznate kao jedine sa sertifikovanim performansama, što znači da ova testenina održi svoju strukturu i oblik čak 18 sati nakon kuvanja! Cenjena je od strane kuvara širom sveta i zastupljena u svim najboljim prodavnicama i restoranima. Zato, za sve vas koji obožavate testenine, od sada možete jesti bez ikakvog straha od viška kilograma ili problema sa glutenom. Rummo Gluten free je preporuka i za one koji imaju problema sa želucem i varenjem jer samim tim što ne sadrži gluten, neće vam smetati, a i lako se vari pa je možete jesti u bilo koje doba.

Ako vam se pojave nenajavljeni gosti, eto ideje za sjajan obrok! Dodate sos i začin po želji i ručak je spreman. Kada birate kvalitet, birajte Rummo testenine gluten free!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt