najbolja ulja italije

Ukusan i zdrav kečap? Moguće je!

Ukusan i zdrav kečap? Moguće je!

Skoro da nema osobe koja ne voli ovaj omiljeni dodatak jelima. Od pizze, preko prženih krompirića, od najjednostavnijih sendviča pa sve do raznih gurmanskih specijaliteta, kečap je jedan od nezaobilaznih sastojaka. Ono što je glavno pitanje jeste koliko je kečap zdrav i da li je štetan po zdravlje. Dobra vest je da se na našem tržištu pojavio italijanski Mutti kečap. Ono što ovaj proizvod izdvaja od ostalih jeste to da jedini ne sadrži šećer i konzervanse, pa ga slobodno možete dati i deci! Napravljen je od vrhunskog italijanskog paradajza, tako da sadrži i značajnu količinu antioksidanata.

Koliko kalorija ima običan kečap? Od čega se sastoji? Slabo se ko zapita za takve stvari, kada je nešto ukusno. Jedna kašičica običnog kečapa zapravo ima 15 kalorija, ali sve te kalorije potiču iz šećera. Međutim, Mutti kečap ne sadrži šećer tako da je podjednako ukusan, a veoma zdrav za konzumiranje.

Kada birate za sebe i svoje nadraže, nemojte kupovati raznovrsne marke sa visokim nivoom natrijuma ili konzervansa. Najvažnije je da je kečap organskog porekla, kao što je Mutti kečap.

Obradujte vaše najmlađe i uživajte zajedno u ovom savršenom ukusu paradajza. Probajte ga u raznim specijalitetima i uverićete se u njegov kvalitet.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt