najbolja ulja italije

VREME JE ZA DŽEM!

VREME JE ZA DŽEM!

Vaše je samo da kupite teglicu Azucar Demero smeđeg šećera, da sa njime napravite Vaš omiljeni džem, sipate džem u tu istu teglicu i na njoj napišete naziv voća. Tako da na kraju imate zdrav i lep ukras na Vašoj polici u kuhinji ili ostavi ili kao divan “hand made” poklon za Vaše najmilije.
 
Azucar Demero je čisti, nerafinisani smeđi šećer od proizveden isključivo od šećerne trske Demerara i potpuno je PRIRODAN. Ova vrsta šećerne trske nazvana je po Demerara koloniji u Gvajani, koja je originalni izvor ove vrste šećera.Bogate arome i hrskave teksture, sa laganim ukusom melase, Demerara je vrsta koja se najviše koristi u Evropi. Azucar Demero smeđi šećer od šećerne trske je nastao tradicionalnom metodom kristalizacije, bez bilo kakvih dodataka boja, ukusa i premaza. Azucar Demero je brend koji se dokazao po kvalitetu i autentičnosti proizvoda. Smeđi šećer od šećerne trske se koristi kao zaslađivač, za ptipremu torti, kolača, slatkog i drugih.
 
Zašto je šećer od šećerne trske drugačiji?
 
Šećer od šećerne trske sadrži minerale kojih nema u šećernoj repi i zato je preporučljiv za upoterbu. Šećer od šećerne trske ima nisku tačku topljennja i zato se lako sjedinjuje, ne pravi mehuriće pri grejanju i baš zato je izuzetan kada se karamelizuje sirup ili kada pravite omiljeni džem.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt