najbolja ulja italije

Mutti pasata

Mutti pasata

Mutti pasata je delikatni pasirani paradajz koji je je dobijen jedinstvenim hladnim postupkom mlevenja, pa zadržava sva svojstva svežeg paradajza. Jarko crvene prirodne boje, guste teksture, prirodnog mirisa i izvanrednog, slatkastog ukusa, bez semenki i ljuski paradajza, bez ikakvih veštačkih dodataka, jedinstvenog je kvaliteta na našem tržištu, a brend broj 1 u Italiji. Potpuno prirodna! Kako bi se kvalitet Mutti Passata sačuvao, pakuje se u staklenoj boci, a nakon otvaranja čuva se u frižideru. Kao i svi Mutti proizvodi, i ona je rezultat stroge selekcije kvalitetnog paradajza, pripremljena tako da se očuva originalna svežina. 100 % prprodna passata je spoj samo paradajza 99,5 % I 0,5 % soli a  bez ikakvih dodataka i konzervansa, aditiva, glutena i veštačkih boja, što je prava ekskluziva na našem tržištu i čuvar vašeg zdravlja!
Pasata prilikom kuvanja predstavlja bolji izvor likopena u odnosu na svež paradajz, s obzirom da ga tako naš organizam može bolje iskoristiti. Njena primena je univerzalna, pa slobodno možete pustiti mašti na volju i osloboditi svoje kulinarske veštine. Jedno je sigurno – ukus svakog obroka uz Mutti pasatu će biti garantovano lepši i kvalitetniji.
Praktična primena Mutti pasate u kuhinji je vrlo široka I može da se koristi u kuhanju većine kuvanih jela , čorbi I kao dodatak jelima.

 


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt